Bewerkingen

Bewerkingen

Wenst u bijlessen en studiebegeleiding Wiskunde voor het specifiek onderdeel bewerkingen?

Ervaart u zelf, uw zoon of dochter moeilijkheden met Wiskunde en specifiek met het onderdeel bewerkingen? Bijleskantoor StudieCo kan u bijstaan met een geschikte studiebegeleider of bijlesleerkracht in uw regio en dit zowel voor lager, middelbaar als hoger onderwijs.

Onze bijlesleerkrachten kunnen de kennis van bewerkingen bijschaven zoals hoofdrekenen, breuken, optellen en aftrekken, percenten, bruto, tarra en netto verhoudingen, … en dit steeds op een professionele manier.

Onze gespecialiseerde studiebegeleiders kunnen enerzijds werken aan de studiemethode voor het wetenschappelijk vak wiskunde.  Anderzijds schaven onze bijlesleerkrachten het vakinhoudelijk aspect van bewerkingen bij en dit voor alle onderdelen: hoofdrekenen, breuken, optellen en aftrekken, percenten, bruto, tarra en netto verhoudingen ,…

Indien u een vlotte opstart van bijlessen wiskunde wenst met een professionele bijlesleerkracht of studiebegeleider van Bijleskantoor StudieCo, aarzel dan niet om contact op te nemen, via telefoon of via het contactformulier.

Bijleskantoor StudieCo biedt u zo spoedig mogelijk een oplossing om te starten met bijlessen met als doel het verwerven van inzicht in wiskunde.