Metend Rekenen

Bijleskantoor StudieCo vormt uw ideale partner voor bijlessen of studiebegeleiding wiskunde, specifiek het onderdeel meten en metend rekenen. Zowel voor lager, middelbaar als hoger onderwijs kan bijleskantoor StudieCo u een professionele bijlesleerkracht wiskunde aanbieden die tijdens de bijlessen dieper ingaat op de verschillende onderdelen van meten en metend rekenen: lengte, oppervlakte, inhoud en volume, gewicht, ...

De bijlesleerkrachten van Bijleskantoor StudieCo richten zich zowel op het bijbrengen van de juiste studiemethode, als op het uitdiepen van vakinhoudelijke onderdelen van meten en metend rekenen zoals lengte, oppervlakte, inhoud en volume, gewicht.  Ook toepassingen krijgen tijdens de bijlessen wiskunde de nodige aandacht.

U bepaalt in onderling overleg met de bijlesleerkracht of studiebegeleider waar en wanneer de bijlessen wiskunde door zullen gaan.  Bijlessen kunnen zowel aan huis als op verplaatsing (kotadres, …) georganiseerd worden. Bijlessen wiskunde kan op alle niveaus gegeven worden: lager onderwijs (3de leerjaar, 4de leerjaar, 5de leerjaar, 6de leerjaar), middelbaar onderwijsniveau en hoger onderwijs.

U bent overtuigd van de diensten van Bijleskantoor StudieCo? U wenst beroep te doen op onze bijlesleerkracht wiskunde? Aarzel dan niet om het contactformulier aan de rechterkant in te vullen of contacteer ons telefonisch!